HTML

Erdős Pál Attila: Verseim, költeményeim, írásaim

A blogom a verseimről, költeményeim és írásaimról szól.

Friss topikok

Linkblog

2418.,Visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Falus Ferenc...

2014.09.28. 23:24 Erdős Pál Attila (sodrelap)

Visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Falus Ferenc...

 

 

Falus Ferenc.jpg

 

No comment... Mondhatnám, ha nem lennék valamennyire tájékozott a politikában. Csak néhány mondatot emelnék ki a ma esti hírekből, ami engem nem ért váratlanul, annál inkább az ellenzék főpolgármester-jelöltjét, Falus Ferencet. Ha megkérdezett volna korábban (persze ez akadémikus felvetés, noha egy rendszeren belül korábban váltottunk szót üzeneteken keresztül), hogy mit gondolok, végigviheti a kampányát, nagy valószínűséggel azt mondtam volna neki, ismerve a belső körülményeket, csak néhány százalékot adok rá. Tanúim vannak, hogy több hete mondtam, nem lesz befutó és feláldozzák őt is, mint sokunkat. Mert ilyen a politika természete, senki és semmi nem számít. A méltóság a legkevésbé... Persze, a kormányoldal újfent mosolyoghat, van is miért, jóllehet itt szinte semmit sem kellett tenni érte...
Annyit hozzáfűznék a megjegyzésemhez, ezt a lépést már korábban meg kellett volna tennie a három pártnak...

Sodrelap alias Erdős Pál Attila

 

"A lemondás erdekessege, hogy Falust annyira váratlanul érhette a lemondás, hogy két napja, pénteken még ezt nyilatkozta a Hír TV- nek: "Engem ténylegesen négy párt támogat, Bokros Lajosnak a párt támogatottsága viszont sajnálatosan mérhetetlen. " A politika gyorsan felülírta Falus pénteki interjúját. Mire adásba került vasárnap este, már frissíteni kellett alatta a feliratot." (Origó)

3 komment

Címkék: attila pál erdős sodrelap Falus Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://verseimkoltemenyeim.blog.hu/api/trackback/id/tr236740113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rv.varga 2014.09.29. 10:45:38

Megint csak valami, ami alátámasztja a mi döntésünket a távozásról. Az Együtt elkövetett egy súlyos hibát, amikor Falus Ferencet erőltette főpolgármester-jelöltnek. Én az első perctől Bokros mellett álltam. Bajnai vagy Bokros – ez volt a kiindulópontom, és nem csak a főpolgármesterséget illetően. Sajnálom Falus Ferencet, hogy ebbe belerángatták, az ő felelőssége annyi, hogy belement, a másik két párt is ebben követte el a hibát, de a fő felelős az Együtt, amelyik jelölte. Szerintem ezzel a hozzáállással nincs hosszú életük.

Erdős Pál Attila (sodrelap) 2014.09.29. 13:07:49

@rv.varga: Mi Andrással korábban észleltük, az Együtt Bajnai távozásával (OPT elnök ugyan, de tudjuk jól, ez amolyan póttisztség) végleg elveszítette arculatát. Szigetvári által irányított szövetség kézivezérlésű, emiatt nem lesz hosszúéletű...

Erdős Pál Attila (sodrelap) 2014.09.29. 13:09:47

@rv.varga: Mi pedig belülről is láttuk, tapasztaltuk az eróziót, néha már azt érzem, az Együttbe beépültek a jobb oldalról, de ha nem, akkor még nagyobb a baj. A PM - el meg egyszerűen nem foglalkozom, nem érdekelnek, nincs is igazándiból tömeg mögöttük, egy "piár" csapat, néhány jóképességű emberrel, ha úgy tetszik: politikussal.... , akik legázolják az előttük állókat...., ezt szintén tapasztalatból tudom a SzM - ról meg nem is mondok semmit, lesújtó a véleményem róluk... Ahogy velünk elbántak, minden, csak nem demokratikus módszer, nagy duma, felkészültség legtöbbjüknél kimerül a helyezkedésben, persze vannak kivételek, csak én nem találkoztam azokkal.
süti beállítások módosítása