HTML

Erdős Pál Attila: Verseim, költeményeim, írásaim

A blogom a verseimről, költeményeim és írásaimról szól.

Friss topikok

Linkblog

2116., Végre hódítok…(É124)

2013.12.05. 15:57 Erdős Pál Attila (sodrelap)

Végre hódítok…

 

Akkor nem szerelmeskedhetek.jpg

 

Végre hódítok,

újabban minden

nőnek képes vagyok

elcsavarni picinyke

fejét, úgy kérem, hogy

 

mindegyik szépen

elfordítja okos,

nemkülönben édes

kis kókuszát, mikor

is én ránézek…

 

(Budapest, 2013. december 3. Erdős Pál Attila)

 

 

3 komment

Címkék: attila pál erdős sodrelap hódítani

A bejegyzés trackback címe:

https://verseimkoltemenyeim.blog.hu/api/trackback/id/tr555677275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annachief oreanPT 2014.01.11. 13:24:52

Hát ti férfiak nem tudjátok hogy m i nők hormonális hullámvasúton ülünk?? Elsőnek van az oetrogen rész ovulációig, nagy libido, majd leszáll majdnem nullára akkor jön a progesteron része magas hormonszint majd ismét nulla, utána a nehéz napok, és kezdődik minden előlről Hullámhegyek hullámvölgyek migrénekkel rosszabb hangulatokkal , de akkor is tán jobb nőnek lenni, mint egy állandó hormonszinttel nem tudni mit kezdeni mikor a párom épp a hullám völgyben van.. és igen ,a szerelem szenvedély is/ és nélküle unalmas hely a világ/ de erősen hormonális alapja van ezt kár,lenne tagadni ..nem véletlen ha a férfiak testosteronja alább hagy úgy 60 felé a libido már nem oly akut, és az a fejfájás tán néha jól is jön???

Annachief oreanPT 2014.01.11. 13:27:50

A szeretkezés is csak akkor jó, ha mindkettő fél akarja benne van ha kényszer akkor már nem az: De ezt egy gyakorlott páros meg is oldja megbeszéli őszintén.)) vannak ám"nehéz napok" a nőknél.))

Erdős Pál Attila (sodrelap) 2014.01.11. 21:53:01

@Annachief oreanPT: Mint orvos, otthon vagy e területen szakmailag is :-), 60 felett nálam még jelentkezett igazán e probléma, de kétségtelen, másképp boldogul az ember , mint fiatalon... :-)
A gyakorlati kérdésben:-) egyetértek... :-)
süti beállítások módosítása